برای داشتن سایت چه باید کرد

همان طور که می دانید امروزه اینترنت یکی از بهترین بسترها برای کسب درآمد است. وب سایت های مختلفی در دنیای اینترنت راه اندازی شده اند که افراد توانستند به واسطه آن خدمات و محصولات خود را به راحتی به هزاران کاربر معرفی کنند. اما آیا تا به حال پیش آمده که شما هم به راه اندازی سایت فکر کرده باشید؟ آیا دوست دارید شما هم با راه اندازی سایت درآمد بالایی کسب کنید؟ احتمالا فکر راه اندازی سایت به ذهن افراد زیادی آمده اما بعضی از آن ها به دلیل ترس از شکست سایت و عدم موفقیت و هزینه بالا از این کار منصرف شده اند. در این مطلب قصد داریم هر چیزی که لازم است در مورد طراحی سایت بدانید را به شما بگوییم تا بتوانید با دید بازتری یک سایت خوب و کاربردی برای کسب و کار خود طراحی کنید. با ما همراه باشید.
همه چیز در مورد راه اندازی سایت
اولین چیزی که شما باید در مورد راه اندازی سایت بدانید مزایای آن است. اگر با مزایای آن آشنا شوید راحت تر تصمیم می گیرید و متوجه می شوید که طراحی سایت چه سودی به حال شما و کسب و کارتان دارد. یکی از بهترین مزایای طراحی سایت، هزینه کم ساخت و راه اندازی آن است. شما برای ایجاد یک فروشگاه فیزیکی یا باید مغازه ای را خریداری کنید یا ماهانه بابت آن اجاره پرداخت کنید. اما شما تنها یک بار با هزینه ای معقول و مقرون به صرفه یک سایت راه اندازی می کنید و تا آخر از همان استفاده می کنید.
راه اندازی سایت بسیار سریع اتفاق می افتد و تقریبا از یک هفته تا دو ماه بنا بر پیچیدگی های سایت، زمان می برد تا به طور کامل طراحی شود. شما با سایت خود همیشه و در هر زمان حتی روزهای تعطیل بدون این که نیازی باشد تا خودتان یا اپراتور تان سرکار باشد، درآمد خواهید داشت. در واقع در این فضا نیازی به حضور همیشگی شما نیست و خود سایت به صورت 24 ساعته پاسخگوی مشتریان است. شما با طراحی سایت می توانید خدمات و محصولات متنوع تری ارائه دهید و در کنار آن درآمد شما همیشه در حال افزایش باشد.
هزینه راه اندازی سایت
هزینه راه اندازی سایت به عوامل مختلفی همچون هزینه هاست و دامنه، هزینه طراحی سایت و هزینه های برگشت پذیر بستگی دارد. شما برای این که بتوانید یک سایت راه اندازی کنید، اولین کار این است که برای خود دامنه و هاست خریداری کنید. دامنه که همان آدرس سایت و هاست هم فضایی برای ذخیره سازی فایل ها روی سایت است. قیمت ثبت دامنه به این موضوع بستگی دارد که شما چه پسوندی را انتخاب کنید. دو پسوند IR و COM دو مورد از پرفروش ترین پسوندها برای سایت ها هستند که البته com گران تر از ir است. قیمت هاست هم که بنا بر امکانات و تجهیزات ایمنی و سرعتی که دارد متغیر است.
مورد بعدی هزینه طراحی سایت است که شما می توانید هم با سیستم مدیریت محتوا رایگان وردپرس سایت خود را طراحی کنید و هم می توانید از یک طراح سایت بخواهید تا با استفاده از کد نویسی یک سایت اختصاصی برای شما طراحی کند. هزینه طراحی سایت اختصاصی گران تر از سایت وردپرسی است و بنا بر امکاناتی که برای سایت در نظر می گیرید، این هزینه می تواند متغیر باشد.
اما در کل باید بگوییم که شما برای طراحی سایت به هیچ عنوان نگران هزینه ها نباشید؛ چرا که راه اندازی سایت به نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود. شاید در زمان طراحی سایت باید هزینه های زیادی پرداخت کنید اما با گذشت زمان و بسیار سریع به درآمد بالایی می رسید و سود زیادی از راه سایت خود کسب می کنید که می تواند این هزینه ها را جبران کند.
موارد لازم برای راه اندازی یک وب سایت
شما می توانید برای راه اندازی سایت هم از یک طراح و کارشناس سایت کمک بگیرید که او با دریافت هزینه ای، طراحی سایت را برای شما انجام می دهید. اگر هم بخواهید می توانید خودتان این کار را انجام دهید که در این صورت باید پیش نیازهای طراحی سایت را بدانید. این پیش نیاز ها به صورت زیر هستند:
شناخت UX و UI
UI به معنای طراحی رابط کاربری است. در واقع همان بخش گرافیکی که شما آن را در سایت خود طراحی می کنید. UX به معنای تجربه کاربری است که نشان دهنده نحوه طراحی وب سایت برای راحتی کاربران و مخاطبان در حین کار کردن با سایت شما است. این که مثلا دکمه سفارش، منو، سبد خرید و غیره کجا باشند مربوط به UX می شود.
آشنایی با نرم افزارهای کاربردی
مورد دیگری که لازم است بدانید، آشنایی بای نرم افزارهای مختلف طراحی سایت است. نرم افزارهایی مانند Figma، Photoshop و Illustrator از جمله نم افزارهای کاربردی هستند که کمک می کنند به بهترین شکل بتوانید گرافیک سایت خود را طراحی کنید.
یادگیری زبان های برنامه نویسی
برای طراحی سایت به صورت اختصاصی لازم است تا زبان های برنامه نویسی را بلد باشید. زبان html، css، جاوا اسکریپت، php، پایتون و غیره از جمله زبان های کد نویسی و برنامه نویسی هستند که در صفر تا صد ظاهر سایت مورد استفاده قرار می گیرند.
مراحل راه اندازی سایت
برای راه اندازی سایت شما باید مراحلی را طی کنید تا سایت شما حاضر و آماده شود و بتوانید در آن کار خود را شروع کنید. در ادامه صفر تا صد راه اندازی سایت را برای شما توضیح می دهیم.
مرحله اول: ثبت دامنه
ابتدا یک اسم که مختصر است و مربوط به برند شما می شود، انتخاب می کنید. سپس می توانید از دامنه های عمومی مانند.ir ، .com، .edu، .org و .net بنا بر هدف سایت خود که ممکن است آموزشی، تجاری، سازمانی و شبکه ای باشد انتخاب می کنید.
مرحله دوم: خرید هاست
پس از ثبت دامنه نوبت به خرید هاست می رسد. دریافت هاست و ایمنی پهنای باند برای نگه داشتن وب سایت و اجرای راحت تر، یکی از موارد لازم و ضروری برای راه اندازی سایت است. پیشنهاد می کنیم برای این که بازدیدکنندگان وقتی وارد سایت شما می شوند تجربه کاربری خوبی داشته باشد و به دلیل سرعت کم سایت به زودی آن را ترک نکنند، اقدام به خرید یک هاست با کیفیت کنید.
مرحله سوم: انتخاب قالب وب سایت
بعد از خرید هاست و دامنه که یکی از اصلی ترین زیر ساخت های راه اندازی وب سایت بود، نوبت به این می رسد که ظاهر یا پوسته سایت را تعیین کنید که به آن قالب سایت می گویند. در واقع چیزی که می تواند سایت شما را از سایر سایت ها به خصوص رقبایتان، شما را متمایز کند، همین قالب سایت است. اگر سایت شما وردپرسی باشد هم می توانید از قالب های آماده و رایگانی که در اختیار شما قرار می گیرد استفاده کنید و هم می توانید از یک طراح سایت بخواهید تا یک قالب اختصاصی برای شما طراحی کند. البته هزینه طراحی قالب سایت جداگانه روی سایر هزینه های شما اعمال می شود.
مرحله چهارم: سئو سایت و افزایش فروش
حالا نوبت به مرحله آخر می رسد که در این مرحله شما باید هر آن چه را که فکر می کنید به بهبود سایت شما کمک می کند، انجام دهید. یکی از راه هایی که شما در گوگل معروف خواهد و موتور های جستجوگر گوگل به شما رتبه و جایگاه می دهد، افزایش سئو سایت است. سئو سایت هم زمانی افزایش می یابد که محتوای ارزشمندی در مورد خدمات و محصولات خود در سایت منتشر کنید. همچنین باید از کلمات کلیدی که بیشترین جستجو را در کسب و کار شما دارند استفاده کنید. عکس و ویدئوهایی که بارگذاری می کنید باید کیفیت مطلوبی داشته باشند. برای این کار ها هم می توانید از یک سئو کاری که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارد، کمک بگیرید و هم می توانید خودتان این کار را بر عهده بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید