میانگین هزینه سئو سایت

عناوین محتوایی که می خوانیم .

میانگین هزینه سئو سایت

اگر نگاهی به بازار سئو بیندازید متوجه می‌شوید که روش‌های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد. انواع مختلف شرکت‌های سئو، انواع بهینه سازی سایت، انواع تعرفه سئو سایت و مدل‌های پرداخت در بازار SEO وجود دارد که این موضوع باعث سردرگمی بسیاری از مشتریان می‌شود. با این وجود نمی‌توان هزینه ثابتی برای خدمات سئو در نظر گرفت. میانگین هزینه‌های این روش نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید به صورت جداگانه و بر اساس نوع پروژه بررسی شوند تا بتوان میانگین هزینه سئو وردپرس را تعیین کرد.

اما بر اساس تحقیقاتی که بر روی شرکت‌های مختلف ارائه دهنده خدمات سئو انجام شده، میانگین قیمت سئو سایت از ساعتی ۶۰ هزار تومان تا ماهی ۳۰ میلیون تومان تخمین زده شده است. همانطور که متوجه شدید، قیمت سئو در محدوده بسیار وسیعی قرار می‌گیرد و شما بر اساس بودجه خود می‌توانید بهترین شرکت ارائه دهنده این خدمات را انتخاب کرده و پروژه بهینه سازی سایت خود را به آن‌ها بسپارید.

قیمت سئو پروژه ای

معمولا شرکت‌های بهینه سازی سایت ترجیح می‌دهند که قیمت سئو سایت را به صورت پروژه‌ای تعیین کنند. این روش معمولا برای کارفرمایان و صاحبین سایت نیز روشی معقول‌تر و به صرفه‌تر خواهد بود. به طور کلی هزینه سئو پروژه‌ای می‌تواند از ۵۵ میلیون تومان تا ۱۵۰ میلیون تومان باشد. گاهی اوقات در یک پروژه رقابت شدیدی بر روی کلمه کلیدی وجود دارد؛ به همین دلیل متخصصان باید زمان و انرژی بیشتری برای بهینه سازی این سایت انجام دهند. در این شرایط هزینه سئو پر رقابت می‌تواند به بیش از ۱۵۰ میلیون تومان هم برسد.

مزایای سئو پروژه ای

سئو پروژه‌ای می‌تواند مزایای زیادی برای صاحبین وب سایت‌ها داشته باشد که این مزایا عبارتند از:

مجموع هزینه‌ها مشخص است

در صورتی که از سئو پروژه‌ای استفاده می‌کنید، دیگر نگرانی بابت پرداخت هزینه سئو به صورت ماهانه یا ساعتی نخواهید داشت. از ابتدای پروژه تعرفه خدمات سئو و بودجه مورد نیاز تعیین می‌شوند.

نتایج مشخص هستند

در صورتی که تعرفه سئو وب سایت شما به صورت پروژه‌ای تعیین شود، این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا از طریق قراردادی که با شخص سئوکار یا شرکت سئو می‌بندید از زمان تحویل پروژه آگاه شوید. کلمات کلیدی مورد نیاز و جایگاه آن‌ها نیز در سئو پروژه‌ای از پیش تعیین می‌شوند. این در حالی است که در سئو ماهانه یا ساعتی، قیمت نهایی و زمان تحویل مشخص نخواهد بود.

معایب سئو پروژه ای

حالا که در مورد مزایای سئو پروژه‌ای صحبت کردیم، بهتر است با معایب این روش قیمت گذاری نیز آشنا شوید.

ممکن است هزینه بیشتری پرداخت کنید

همانطور که می‌دانید، سئو سایت قیمت متفاوتی خواهد داشت. در صورتی که در رابطه با اصول بهینه سازی و سئو سایت اطلاعات کافی نداشته باشید، نمی‌توانید متوجه شوید که پروژه شما به چه مقدار هزینه و زمان احتیاج خواهد داشت. از آنجایی که بر روی روند انجام این روش نظارتی ندارید، ممکن است هزینه بیشتری برای seo از شما دریافت شود.

عدم انعطاف پذیری

در سئو پروژه‌ای معمولا یک قرارداد بین شرکت ارائه دهنده خدمات و صاحب سایت بسته می‌شود که همه موارد مانند تاریخ‌ها، کلمات کلیدی مورد نظر و … با دقت در آن ذکر می‌شوند. پروژه نیز بر اساس این موارد ذکر شده در قرارداد پیش خواهد رفت. بنابراین امکان تغییرات گسترده در پروژه وجود ندارد.

سئو پروژه ای برای چه سایت هایی مناسب است؟

روش سئو سایت به صورت پروژه‌ای برای شرکت‌هایی مناسب است که قصد بهبود سیستم بهینه سازی سایت خود را داشته، در رابطه با فرآیند سئو اطلاعات اولیه دارند و می‌خواهند برای بهبود جایگاه سایت مواردی را به آن اضافه کنند. بهینه سازی محتوا، بررسی سئو، لینک بیلدینگ و بهینه سازی Off-page جزو این موارد محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

پنج + ده =