پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران

با پیشرفت تکنولوژی مشاغل بسیاری در این راستا به وجود آمدند که امروزه افراد توانسته اند با ارتقای مهارت های خود در این زمینه ها درآمد های قابل توجهی کسب کنند، یکی از این مشاغل پر درآمد یادگیری زبان های برنامه نویسی است، در این مطلب قصد داریم پر درآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران را به شما معرفی کنیم.
به طور کلی یارانه ها ارائه دهنده نرم افزار ها، بازی های یارانه ای، وبسایت ها و… هستند و تنها قادر به خواندن دستورات هستند، کد نویسی زبان یارانه ها است و تنها می توان با کد نویسی به یارانه ها دستور داد و خواسته های خود را بر آن ها اعمال کرد.
به طور کلی هر فردی که قصد مهارت آموزی در حوزه برنامه نویسی داشته باشد در ابتدا درباره پر درآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران تحقیق و جستجو می کند، زیرا برخی زبان های برنامه نویسی در ایران دارای آینده کاری و بازار کار خوبی هستند و به برنامه نویسان کمک می کنند تا پروژه های زیادی را در ایران به دست آورند.
در این مطلب به شما کمک می کنیم با بهترین زبان های برنامه نویسی آشنا شوید و با یادگیری آن ها بتوانید بازار کار خوبی داشته باشید.
بهترین زبان برنامه نویسی در ایران
امروزه یکی از پر طرفدار ترین زبان های برنامه نویسی در ایران زبان PHP است که استفاده از آن مزایا و فواید زیادی را برای برنامه نویس به همراه دارد، از جمله مزایای آن می توان به رایگان بودن، سورس بودن، انعطاف پذیری، سرعت و امنیت فوق العاده بالا، و مقیاس پذیری آن اشاره کرد، زبان PHPاا یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی است به همین دلیل امروزه در کشور ما بسیاری از افراد با استفاده از این زبان بدون هیچ گونه مشکل و نگرانی کسب درآمد می کنند.
یکی دیگر از پر درآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران زبان پایتون است، این زبان در عین اینکه دارای سطح بالایی است و به عنوان یک زبان همه کاره شناخته می شود یادگیری آن بسیار آسان است، زیرا دارای خطوط کد ساده ای است و بدون دردسر می توان آن را فرا گرفت و پس از آن به راحتی در بازار کار مشغول شد.
جاوا نیز یکی از کاربردی ترین زبان های برنامه نویسی در ایران با پیشینه تاریخی بسیاری است، اما این زبان تا به الان دارای متقاضیان زیادی بوده است و بسیاری از برنامه نویسان برای برنامه نویسی برنامه های تحت وب، طراحی و ساخت اپلیکیشن، طراحی برنامه های دسکتاپ و دیگر برنامه ها از این زبان کمک می گیرند.
بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت
اگر می خواهید در زمینه یادگیری طراحی سایت قدم بردارید ابتدا باید با زبان های مختلف آشنا شوید و سپس بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع و طراحی سایت را انتخاب کنید، به طور معمول زبان های برنامه نویسی که برای طراحی سایت بیشتر استفاده می شوند شامل موارد زیر می باشند.
- پایتون
- PHP
- جاوا
- سی پلاس
- Ruby
- NET
این زبان های برنامه نویسی از ساده ترین زبان ها برای طراحی سایت شناخته می شوند، و می توان توسط آن ها برای توسعه وب، تحلیل داده ها، یادگیری ماشینی و… را انجام داد.
البته باید توجه داشته باشید که هر زبان برنامه نویسی دارای ویژگی ها و معایب خاص خودش است که باید با توجه به نوع پروژه بهترین زبان را برای برنامه نویسی انتخاب کنید، بنابراین نتیجه می گیریم که نمی توان یک زبان را به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت معرفی کرد، با توجه به اینکه پروژه ها دارای انواع مختلفی هستند یک زبان شاید برای پروژه ای مناسب نباشد، اما قطعا برای پروژه دیگری گزینه مناسبی خواهد بود.
اگر می خواهید برای انجام پروژه خود بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را پیدا کنید ابتدا باید موارد زیر را در نظر داشته باشید.
- سادگی و کاربرد زبان برنامه نویسی
- سرعت و امنیت بالا
- کارآمد بودن آن
- میزان تقاضا و بازار کار
- نوع تکنولوژی
- بهینه بودن کد های مورد استفاده قرار گرفته شده برای موتور های جستجو
- طریقه پشتیبانی
- سرعت گسترش و توسعه آن
- میزان وابستگی به Platform و نوع سیستم عامل
حقوق برنامه نویس در ایران
به طور کلی امروزه برنامه نویسی یکی از پر درآمد ترین شغل های اینترنتی شناخته می شود، اما میزان حقوق برنامه نویس در ایران به عوامل مختلفی بستگی دارد، به طور مثال حوزه های مختلف برنامه نویسی از کارمندی تا فریلنسری وجود دارد که هر یک شرایط خاص خودش را دارا می باشد و فعالیت در هر زمینه می تواند در میزان حقوق برنامه نویس دخیل باشد.
در واقع یک برنامه نویس می تواند طبق خواسته خود در حوزه های مختلفی شروع به کار کند، این حوزه ها تاثیر مستقیم بر میزان درآمد و آینده برنامه نویس دارد، در ادامه این عوامل را به صورت مختصر برای شما شرح خواهیم داد تا بهتر با مشاغلی که یک برنامه نویس می تواند از طریق آن ها مشغول به کار شود و کسب درآمد کند آشنا شوید.
- فریلنسری: برخی برنامه نویس ها تمایل ندارند در مشاغل ثابت کار کنند، از این رو ترجیح می دهند از طریق فریلنسری به صورت پروژه ای فعالیت کنند، این افراد مطابق هزینه های مشخصی و به صورت توافقی با کارفرما برنامه نویسی می کنند، و میزان حقوق آن ها بستگی به تعداد پروژه هایی دارد که در طول یک ماه قبول می کنند.
- کار در اداره ها و شرکت ها: فعالیت در اداره ها و سایر سازمان ها جز مشاغل ثابت محسوب می شود، به گونه ای که برنامه نویس به صورت روزانه در شرکت مشغول مشغول به کار برنامه نویسی است و حقوق ثابتی را بابت کد زنی و انجام امورات برنامه نویسی دریافت می کند.
- آموزش برنامه نویسی: برخی برنامه نویسان از طریق راه های دیگری مثل آموزش مهارت کد زدن شروع به تهیه ویدئو های آموزشی می کنند و با فروش آن ها درآمد زایی می کنند.
- فروش اپلیکیشن ها: یکی دیگر از راه های درآمد برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن و فروش آن است، امروزه ساخت و فروش اپلیکیشن های موبایل بسیار پر رونق است و بسیاری از برنامه نویسان از این طریق درآمد کسب می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید