طراحی لندینگ پیج
طراحی لندینگ پیج
همه مشاغل اینترنتی و آنلاین برای افزایش بازدید، افزایش فروش، کسب شهرت و محبوبیت و درآمدزایی بیشتر به یادگیری و استفاده از اصول دیجیتال مارکتینگ نیاز دارند. ابزارهای گوناگونی برای بازاریابی اینترنتی وجود دارد که یکی از مهمترین و پرکاربردترین آنها صفحه فرود یا Landing Page است. ساخت لندینگ پیج رایگان اهمیت زیادی دارد؛ چون تعیین میکند که بازدید کننده در سایت شما بماند یا هر چه سریعتر آن را ترک کند. در ادامه این مقاله قصد داریم به توضیحات بیشتری در رابطه با اصول طراحی لندینگ پیج بپردازیم. پس اگر شما نیز کسب و کار اینترنتی خود را راهاندازی کردهاید و اطلاعات زیادی در رابطه با لندینگ پیج ندارید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
لندینگ پیج چیست؟
صفحه فرود یا لندینگ پیج به صفحاتی گفته میشود که دروازهای برای ورود کاربران به وب سایت هستند. دلیل نامگذاری آنها این است که به عنوان نقطه فرود برای مخاطبان و بازدید کنندگان در نظر گرفته میشوند. به عبارت دیگر Landing Page اولین صفحهای است که بازدید کننده با کمک آن وارد فضای محتوای سایت میشود. این صفحات با نام صفحه هدف نیز شناخته میشوند؛ چرا که در نهایت شما را به هدفتان که افزایش فروش است میرسانند. معمولا بازدیدکنندگان بعد از برخورد با این صفحات یکی از سه اقدام زیر را انجام میدهند:
- از طریق لینکهای موجود در این صفحه به بخش دیگری از وبلاگ یا سایت مراجعه میکنند.
- غیر از مشاهده سایر صفحات، اقدام (Action) دیگری انجام میدهند. برای مثال فایل پیشنهادی را دانلود میکنند، با شماره تلفنهای قرار داده شده تماس میگیرند، ایمیل خود را در وب سایت شما ثبت میکنند، برایتان کامنت میگذارند یا محصولات معرفی شده را خریداری خواهند کرد.
- پس از مرور و بررسی محتوای صفحه، آن را میبندند.
انواع لندینگ پیج
در صورتی که دوره طراحی لندینگ پیج را پشت سر گذاشتهاید، حتما میدانید که برای ساخت لندینگ پیج رایگان دو نکته بسیار مهم وجود دارد. اولین نکته این است که لندینگ پیج هدف خاصی دارد و دومین نکته نیز این است که در این صفحات باید فرآیند تبدیل بازدید کننده به مشتری فقط از طریق یک دکمه انجام شود. در صورتی که چند نمونه لندینگ پیج را مورد بررسی قرار دهید متوجه تفاوت آنها با صفحات اصلی سایت خواهید شد. در صفحات اصلی میتوانید چند هدف را دنبال کنید و به بخشهای مختلف سایت لینک دهید، اما صفحات فرود تنها برای یک هدف خاص طراحی میشوند. پیش از اقدام برای طراحی Landing Page باید با انواع صفحه فرود آشنا شوید تا بر اساس نوع هدف خود، تصمیم درستی بگیرید. به طور کلی صفحات لندینگ را به سه دسته اصلی تقسیم بندی میکنند که عبارتند از:
صفحات اصلی
معمولا صفحه اول، صفحه مربوط به خدمات، صفحه دسته بندی محصولات و … جزو صفحات اصلی یک سایت به شمار میروند. در صفحات اصلی به معرفی کلیت کسب و کار پرداخته میشود و بر اساس نوع کسب و کار، اطلاعات مهمی که در این صفحه قرار داده میشوند متفاوت خواهند بود.
طراحی میکروسایت
یک سایت کوچک میتواند به عنوان شاخهای از سایت اصلی و مکمل آن عمل کند. میکرو سایت مجزا از صفحه اصلی خواهد بود؛ یعنی آدرس آن با سایت اصلی متفاوت است.
طراحی لندینگ اختصاصی
در این طراحی، تمرکز بر روی فراخوان عمل (Call to action) خواهد بود. این فراخوان شامل اقداماتی مانند ثبت نام، دانلود کاتالوگ، پر کردن فرمهای موجود در سایت، خرید محصول و … است. طراحی لندینگ پیج اختصاصی ویژگیهای منحصر به فردی دارد که باعث تمایز آن از بقیه موارد شده است. ویژگیهای این نوع لندینگ پیج به شرح زیر هستند:
- لندینگ پیج اختصاصی نسبت به موارد دیگر، سردرگمی کمتری برای شما ایجاد میکند.
- در این روش، بر روی یک عمل تبدیل به خصوص (conversion action) تمرکز میشود.
- طراحی آن کاملا هدفمند است و از طریق آن میتوانید مخاطبان هدف خود را جذب کنید.
- روند تبدیل بازدید کنندگان به مشتریان دائمی کاملا ساده است.
عوامل موثر بر قیمت طراحی لندینگ پیج
ساخت لندینگ پیج با المنتور مانند هر اقدام دیگر قیمت متفاوتی خواهد داشت. هزینه این کار بر اساس عوامل گوناگونی که در ادامه آنها را بررسی میکنیم، تعیین میشود:
نوع محتوای مورد نظر
تولید محتوای اختصاصی که شامل عکس، ویدئو، متن و موشن گرافیک است میتواند قیمت طراحی لندینگ پیج را دستخوش تغییر کند.
میزان پیچیدگی طرح گرافیکی
در صورتی که به طرح گرافیکی سفارشی با جزئیات زیاد نیاز دارید، باید هزینه بیشتری برای آن پرداخت کنید.
اقدامات جانبی
اگر نیاز دارید که به ایمیل، درگاه پرداخت آنلاین یا سایر ماژولها متصل شوید، باید هزینه بیشتری برای این ماژولهای اضافی در نظر بگیرید.
تعداد مراحل اصلاح و ویرایش
برخی از پروژههای لندینگ پیج به چند مرحله اصلاح و ویرایش نیاز دارند که همین موضوع باعث افزایش هزینه نهایی آنها خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید