آژانس دیجیتال مارکتینگ میلان استودیو
جستجو برای:
سبد خرید 0
تست امنیت سایت چیست؟

محتوای جدول

نرم افزار تست امنیت سایت

اگر چه این روزها اینترنت تا حد زیادی رشد کرده است، اما هکرها نیز به همان میزان روش‌های نفوذ خود را ارتقاء داده‌اند. ممکن است بارها اخبار مربوط به هک شدن سایت‌ها و پلتفرم‌های مختلف را شنیده باشید. اما چگونه می‌توان از حمله هکرها در امان ماند؟ نرم افزار تست امنیت سایت این کار را برای شما انجام می‌دهد. پیش از اینکه برای سایت و اطلاعات از دست رفته‌تان تاسف بخورید، برای نصب این نرم افزارها اقدام کنید تا مسائل امنیتی را در مراحل اولیه تشخیص دهند. پیش از اینکه ابزارهای تست امنیت سایت وردپرس را به شما معرفی کنیم، قصد داریم شما را با معنی تست امنیتی بیشتر آشنا کنیم.

تست امنیت سایت چیست؟

تعریف تست امنیت سایت را بدین صورت می‌توانیم بیان کنیم که برای انجام این کار از ابزارهای آزمایش امنیت با هدف عدم دسترسی سایر کاربران به برخی داده‌های موجود در سیستم استفاده می‌شود. در واقع تست امنیت این امکان را برای صاحبین سایت‌ها فراهم می‌کند تا متوجه نقاط ضعف وب سایت خود شوند. بخش‌های مهمی که در تست امنیت سایت وردپرس مورد بررسی قرار می‌گیرند عبارتند از:

  • مجوزها
  • دسترسی‌ها
  • احراز هویت
  • اطلاعات محرمانه

به طور کلی اهداف اصلی از تست امنیت سایت شامل ارزیابی ثبات سایت، شناسایی و برطرف کردن مشکلات امنیتی آن و کمک به بهبود امنیت و طول عمر وب سایت می‌باشند.

بهترین نرم افزار تست امنیت سایت

ابزارهای مختلفی وجود دارند که خدمات امنیت سایت ارائه می‌دهند. با استفاده از این سایت‌ها می‌توان هم آدرس سایت و هم فایل را مورد بررسی قرار داد. برای اینکه به بهترین نتیجه دست یابید، پیشنهاد ما این است که از چند مورد از این ابزارها به صورت همزمان استفاده کنید. در ادامه بهترین ابزار و نرم افزار تست امنیت سایت را به شما معرفی خواهیم کرد:

سایت VirusTotal

یکی از قدرتمندترین ابزارهایی که می‌توان از آن برای اسکن لینک های سایت استفاده نمود، سایت Virustotal است. با استفاده از این ابزار آنلاین می‌توانید به صورت همزمان آدرس و فایل‌های فشرده سایت را مورد بررسی قرار دهید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آدرس وب سایت را در بخش URL یا فایل را در قسمت File آپلود نمایید و بر روی دکمه Scan کلیک کنید.

ابزار Grabber

ابزار Grabber نیز یکی دیگر از ابزارهایی است که می‌توانید از آن به صورت پرتابل استفاده کنید. این ابزار فاقد رابط گرافیکی است و از آن برای تست امنیت وب سایت‌ها و انجمن‌های شخصی استفاده می‌شود. Grabber با زبان پایتون نوشته شده است؛ به همین دلیل بسیار قدرتمند می‌باشد و می‌توان با کمک آن آسیب پذیری‌هایی مثل تایید فایل‌های پشتیبان، AJAX، File inclusion و SQL injection را بررسی و شناسایی نمود. این ابزار ساده و پرتابل است، از تجزیه و تحلیل جاوا اسکریپت پشتیبانی کرده و فایل‌های تجزیه و تحلیل آماری را تولید می‌کند.

ابزار Arachni

با استفاده از ابزار Arachni می‌توانید متوجه آسیب پذیری‌هایی مثل XSS injection، SQL injection، درج فایل محلی از راه دور و ورود نامعتبر شوید. یکی از مزایای این ابزار این است که ماژولار بوده و عملکرد بالایی دارد. علاوه بر این از پلتفرم‌های گوناگون پشتیبانی می‌کند و استفاده از آن راحت و سریع است.

ابزار iron wasp

ابزار iron wasp یک ابزار پرقدرت و متن باز است که جهت تست امنیت سایت به کار می‌رود. با استفاده از این ابزار می‌توانید حدود ۲۵ نوع آسیب پذیری را شناسایی کنید که برخی از آن‌ها شامل CSRF، Broken authentication، Privilege، escalation، Hidden parameters و Cross-site scripting می‌باشند. مزایای ابزار iron wasp عبارتند از:

  • دارای رابط گرافیکی
  • استفاده از ماژول‌های قدرتمند
  • ارائه گزارشات بر اساس html

ابزار Fiddler

فیدلر یک پروکسی وب متن باز و رایگان است که ابزاری برای اسکن لینک های سایت به شمار می‌رود و این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا ترافیک سایت را از هر سیستم، تبلت یا تلفنی دیباگ کنید. این ابزار آنلاین است و برای رمزگشایی و قطع ترافیک HTTPS مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاربران با استفاده از این ابزار قادر به بررسی ترافیک و آسیب پذیری‌های یک پلتفرم هستند.

استعلام معتبر بودن سایت

در صورتی که قصد اعتبارسنجی سایت را دارید می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید تا از اعتبار و امنیت یک سایت اطمینان حاصل کنید. در ادامه این روش‌های کارآمد را به شما معرفی خواهیم کرد:

استفاده از ابزارهای آنلاین

ابزارهای گوناگونی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها جهت استعلام اعتبار سایت خارجی و داخلی استفاده کنید.

ابزار WHOIS

با استفاده از این ابزار می‌توانید اطلاعاتی در رابطه با مالکیت دامنه و تاریخ ثبت آن به دست آورید. WHOIS به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید مالک دامنه چه کسی بوده و چه زمانی آن را ثبت کرده است.

ابزار Google Safe Browsing

این سایت نیز یکی از ابزارهای مربوط به استعلام معتبر بودن سایت است و این امکان را برایتان فراهم می‌کند تا متوجه شوید که آیا گوگل سایت مورد نظر را در لیست وب سایت‌های خطرناک و مشکوک قرار داده است یا نه.

ابزار Norton Safe Web

این ابزار یک رتبه بندی از سایت‌ها بر اساس اعتبار و امنیت آن‌ها ارائه می‌دهد و در رابطه با تهدیدات احتمالی اطلاعاتی در اختیار شما قرار خواهد داد.

بررسی URL سایت

پروتکل HTTPS نشان دهنده این است که ارتباط بین سرور سایت و مرورگر شما رمزگذاری شده و افراد غیر مجاز نمی‌توانند به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند. برای اینکه مطمئن شوید وب سایت مورد نظر از HTTPS استفاده می‌کند، به آدرس مرورگر آن نگاه کنید و به دنبال عبارت https:// یا قفل سبز باشید.

بررسی نام دامنه

برخی از سایت‌های جعلی از نام‌های دامنه‌ای که شباهت زیادی به دامنه‌های معتبر دارند استفاده می‌کنند. بنابراین باید نام دامنه را چند بار و با دقت بررسی کنید و به جزئیاتی مثل تغییرات کوچک یا حروف اضافه توجه نمایید. علاوه بر این می‌توانید نام دامنه را در موتورهای جستجو وارد کنید تا متوجه اعتبار سایت شوید. با این کار متوجه می‌شوید که آیا این دامنه مربوط به سایت‌های شناخته شده و معتبر است یا نه.

یافتن سن دامنه

همانطور که پیش از این گفتیم، ابزارهایی مثل WHOIS می‌توانند به شما کمک کنند تا اطلاعاتی در مورد سن و تاریخ ثبت دامنه به دست آورید. دامنه‌های جدیدی که به سرعت محبوب شده‌اند، مشکوک‌تر هستند. با کمک ابزارهایی مثل Wayback Machine هم می‌توانید تاریخچه دامنه را بررسی کنید تا متوجه تغییر آن در طول زمان شوید.

دیدگاهتان را بنویسید